Kleurplaatwedstrijd

Houd jij van kleuren, knutselen en ben je een echte tekenheld? Doe dan mee aan onze Kleurplaatwedstrijd en maak kans op een leuke prijs in jouw leeftijdscategorie! De winnaar wordt tijdens de Badeendjesrace bekendgemaakt. Download hieronder de kleurplaat, kleur en versier deze zo mooi mogelijk en lever jouw kunstwerk in bij:

De Blanckenborg
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

Heb je geen printer? Geen probleem! Je kan hier bij de receptie ook de kleurplaat ophalen.
 

Download de kleurplaat


Spelregels Kleurplaatwedstrijd

  • Deelname aan de Kleurplaatwedstrijd van Stichting Vrienden van De Blanckenborg is mogelijk gedurende de periode tot maandag 27 mei 2024*.
  • Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op een leuke prijs.
  • De kleurplaat is gratis te downloaden op www.blanckenborg.nl/badeendjesrace.
  • Er zijn twee leeftijdscategorieën: van 4-8 jaar en van 9-12 jaar.
  • Lever de kleurplaat van tevoren in bij De Blanckenborg.
  • Op 1 juni 2024 wordt de winnaar in elke categorie door een jury bepaald. Alleen als jij de winnaar bent, ontvang je per e-mail een bevestiging van de gewonnen prijs. Ben je aanwezig op de dag zelf? Dan kan je jouw prijs al in ontvangst nemen!
  • De winnaar kan tot uiterlijk 1 maand na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

De kleurplaat(wedstrijd) wordt mede mogelijk gemaakt door Duckrace Maastricht.​​​


*Knutseltafel op 1 juni 2024

Is het niet gelukt om je kleurplaat in te leveren maar wil je nog wel graag meedoen aan de wedstrijd? Niet getreurd. Tijdens de Badeendjesrace hebben we een speciale knutseltafel met genoeg tekenspullen om jouw kleurplaat af te maken. Er is ook begeleiding aanwezig. We zouden het leuk vinden als je langskomt en maken er een gezellige, creatieve middag van!


Prijzen

In beide leeftijdscategorieën valt er wat te winnen! Voor de categorie van 4-8 jaar zijn dat 3 grote eendenknuffels en voor de categorie van 9-12 jaar zijn er cadeaubonnen: 1 bon t.w.v. 25 bij speelgoedwinkel Top1Toys Jager in Winschoten en 2 bonnen t.w.v. € 7,50 bij Blokker Vlagtwedde (Top1Toys).